Schilderwerken in huis met de grootste zorg uitgevoerd

Zorgeloze werken

U kunt op beide oren slapen. Bij Schilderwerken Sj decor is uw woning in goede handen. Wij zorgen voor een vlotte afhandeling van de schilderwerken van offerte tot oplevering. Wij komen onze beloftes na.

 

Binnen schilderwerken

Sj Decor heeft jarenlange ervaring in binnenschilderwerken bij woningen, appartementen en bedrijven. Onze naam staat dan ook voor kwaliteit. Vooraf onderzoeken we grondig de oppervlakte en het materiaal dat we beschilderen, waarbij we het nodige kleuradvies geven. Absoluut een meerwaarde voor uw nieuwbouw, renovatieproject of onderhoudsklus. Wij kunnen alles aan: kleine of grote oppervlaktes, lakwerk, deuren, plafonds, ramen enz. Wanden met structuur beschilderen? Objecten en muren overschilderen?

Geen probleem, wij werken met verfsystemen van morgen, oplossingen die goed zijn voor u, het milieu én de schilder. Met in het achterhoofd: u een origineel en persoonlijk interieur bezorgen!

 

Nog vragen?

Buitenschilderwerk

Of het nu gaat om het schilderen van gevels, muren, ramen en/of deuren, u bent bij ons aan het juiste adres. Sj Decor Services verzorgt al uw buitenschilderwerk.

Uw gevel wordt eerst gereinigd en nadien geverfd met de juiste gevelverf. Wij verzorgen eveneens het lakwerk van uw buitenschrijnwerk (ramen, deuren, kroonlijsten) in twee of drie lagen.

Onze werkzaamheden bestaan uit zowel onderhoudschilderwerken als nieuwbouwschilderwerk.

 

Nog vragen?