Decoratieve Techniecken

Verf kan veel meer zijn dan een kleurtje aan de muur. Decoratieve effecten verlenen uw interieur een persoonlijke toets. Zowel voor sobere, onopvallende en strakke afwerkingen als voor kleurrijke en gezellige toepassingen zijn er decoratieve verfsystemen mogelijk.

Nog vragen?

Kalkverven

Kalkverf is de oudste verf die er bestaat , met als kenmerk de kwaststrepen van kalkverf .kalkverf heeft een mat en poederig aanzien. Het rustieke uiterlijk wordt bepaald door de manier van aanbrengen. Afhankelijk van het gewenste resultaat kunnen speciale effecten verkregen worden. Het verdient aanbeveling om dit eerst op een proefpaneel uit te proberen. Het is een natuurlijk , milieuvriendelijkproduct dat ademt. Poederig en zacht heel geschikt om een warme sfeer mee te creeren , deze wordt nog altijd op traditionele wijze bereid , het bindmiddel is marmerpoeder en niet een syntetisch bindmiddel zoals bij veel kalkverven het geval is.

Kwartstechniek

Voortvloeiend uit de jarenlange succesvolle toepassing van kwartstechnieken op industriegebouwen, stijgt de vraag naar toepassingen in de particuliere woningbouw steeds meer. Niet alleen voor het esthetische aspect, maar ook voor de hoge kwaliteitseisen die aan het product worden gesteld. Kwartstechniek kan worden toegepast op diverse ondergronden gaande van nieuwe woningen opgetrokken in cellenbeton of baksteen tot renovatie van oude panden.

Kaleitechnieken

Kaleien is een eeuwenoude schildertechniek maar tegenwoordig is de kaleitechniek uitgegroeid tot een zeer mooie behandelings- en afwerkingstechniek met heel wat praktische en esthetische voordelen;

- Milieuvriendelijk - Hoog renoverend en decoratief karakter - Matte, minerale kalk-look - Goede duurzaamheid

Kaleien kan op vele verschillende manieren en kleuren uitgevoerd worden, wij maken graag tijd om bij u thuis de mogelijkheden te bespreken na het bekijken van de gevels.