Behangwerken

SJ Decor is uw specialist in behang!

Het gebruik van behangpapier is weer volop in de mode.

U kan de juiste sfeer bekomen door bijvoorbeeld verf en behang te combineren. Behang doet muren spreken en kan een sfeer scheppen die kan gaan van klassiek tot zéér trendy.

Ons ervaren team zal U bijstaan in uw keuze uit verschillende behangboeken met uiteenlopende dessins boordevol beeldrijke inspiratie. Bij ons vindt U steeds de nieuwste collecties van behang en onze eigen decorateurs zorgen voor een professionele plaatsing!

eveneens Fotobehang ,vliesbehang ,magneetbehang

Nog vragen?

Fotobehang

Om een echt feelgoodgevoel te krijgen wanneer je thuiskomt, is fotobehang met je eigen foto zeker het overwegen waard. Er is ongetwijfeld wel een foto waarbij je uren kunt wegdromen of waar je leuke herinneringen aan hebt. Met fotobehang is het mogelijk om die foto (in het groot) op je muur te hangen. Zo zie je elke dag een foto waar je gelukkig van wordt.

Uniek fotobehang voor een uniek huis

Net als jezelf hoort je huis uniek te zijn en daar kan fotobehang voor zorgen. Omdat je om het even welke foto kunt gebruiken, kan je van die saaie muur een unieke muur maken die helemaal bij je past. Je bezoek zal ongetwijfeld versteld staan van de prachtige foto die je aan je muur hebt hangen.

Behang

Behang is nog steeds onmisbaar in een kamer. Een accentmuur of alle wanden: alles kan en alles mag. 

En ben je aan iets nieuws toe?

Vliesbehang

 
Vliesbehang bestaat in vele soorten en maten met een print of tekening of gewoon effen vliesbehang die overschilderd is. Je gebruikt het voor decoratieve doeleinden, want je wilt van elke ruimte toch een plekje maken waar je je goed kan voelen. Maar een vliesbehang kan ook een functioneel doel hebben: het beschermen van je wanden, verdoezelen van oneffenheden en overbruggen van scheurtjes. Afhankelijk van de situatie is het ene vlies al geschikter dan het andere. SJ Decor geeft er je graag persoonlijke info over.

Magneetbehang

Het magneetbord kennen we intussen allemaal wel. Ze zijn in vele soorten en maten te krijgen en zijn reuze handig om snel even wat notities op te bevestigen. Maar wil je echt creatief uit de hoek komen? Denk dan eens aan magneetbehang. Hiermee maak je namelijk in een handomdraai een hele muur magnetisch. De kinderen zullen dit zeker waarderen maar er zijn nog veel meer leuke toepassingen voor magneetbehang die ook volwassenen zullen inspireren.