Raam decoratie

Het voornaamste doel van raamdecoratie is uiteraard het tegenhouden van zonlicht. Maar de decoratieve functie is minstens net zo belangrijk. Bij ons vind je een uitgebreide collectie voor elk kamertype. Of je nu paneelgordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, gordijnrails, roedes of plakplastic zoekt, bij ons vind je wat je nodig hebt.

Nog vragen?

Gordijnen en overgordijnen

 

De keuze aan stoffen, stijlen en systemen om ramen af te schermen en sfeer te creëren in je interieur was nog nooit zo groot. Gelukkig hebben de creatieve specialisten van Sj Decor alle nodige kennis en kunde in huis. Wij luisteren naar je wensen, stellen de nieuwste trends, technieken en producten voor, en zorgen voor een vakkundige meting en plaatsing. Want wij zijn eigenlijk net als u: pas tevreden als het perfect is.

Terug van weggeweest zijn de rijkelijke stoffen en zachte materies: Subtiele velours en rijke linnens in zachte tinten. Een vleugje vintage voor moderne interieurs.

 

Lamellen zijn niet alleen de ideale zonwering voor binnen, ze geven ook extra sfeer aan je leefruimte. Zowel horizontale als verticale lamellen passen bij elke stijl doordat je kan variëren met materialen en kleuren.

 Screens en Zonnewering

Met een screen houd je het grootste gedeelte van de zonnestralen tegen voordat deze het raamoppervlak kunnen bereiken. Het glas wordt hierdoor minder warm en afhankelijk van het doek behoud je toch een doorkijk naar buiten. Screens kunnen volledig op maat worden gemaakt en zijn breed toepasbaar.